Zwolle 2018 Voorbeursactie

Zwolle 2018 Voorbeursactie

  • Topkwaliteit karper-aas
  • Voor en door karper-vissers
  • Gemaakt met passie en ervaring
  • Tot 15% volumekorting

Daar is ie weer!!

De voorbeursactie voor onze vaste klanten! Voor mooie prijzen bestellen en zelf bepalen wanneer het wordt geleverd.  

 

De beurs staat weer voor de deur en we willen onze vaste klanten wederom een voorsprong geven op hetgeen wat gaat komen op de beurs. Dussss.....

 

We hebben het volgende gedaan:

  • - Alle boilies hebben we voor € 5,- pkg. Let op: de prijzen die vermeld staan is voor 2,5kg. We hanteren wel een minimale afname van 7,5kg (aangezien de prijs per 2,5 kg vermeld staat, is standaard in het winkelmandje 3 vermeld. Je kunt daarna gewoon per keer van 2,5 kg verhogen).
  • - Voor de 15mm diameter geldt geen meerprijs,
  • - Voor vacumeren geld geen meerprijs,
  • - In de prijzen voor de liquids, dips, wonka’s, double dutch en protected hookbaits hebben we een hoge korting verwerkt.

 

Jullie kunnen dus gewoon via de site jullie bestellingen doen en net zoals vorig jaar kunnen jullie zelf bepalen wanneer jullie je bestelling wilt ontvangen (afhalen op de beurs kan natuurlijk ook). We hebben er echter wel een termijn aangegeven en dat is dat de levering uiterlijk voor 31 mei plaatsvindt. Tijdens het plaatsen van je de bestelling kun je in opmerkingen aangeven op welke datum je de bestelling wilt ontvangen. Hiermee is deze actie nog interessanter geworden. Je kunt dus wachten tot bijvoorbeeld April of Mei met het ontvangen van je bestelling en toch maximaal profiteren van deze actie! 

 

Bijvoorbeeld net voordat je naar Frankrijk gaat. 

 

Doe er je voordeel mee!!! 

 

Let op: Deze actie is geldig vanaf de dag dat deze mail is verstuurd tot en met 27 januari, zorg er dus voor dat je voor die tijd je bestelling hebt gedaan!!. We hanteren een minimale afname van 7.5kg freezers van 1soort, de staffel kortingen bij grotere hoeveelheden komt hiermee te vervallen en er dient indien nodig rekening gehouden te worden met verzendkosten.