Freezerbaits

Freezerbaits

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het produceren van freezerbaits en het vissen op karper. Met schat aan ervaring kunnen we wel stellen dat we heel goed weten welke combinatie van ingrediënten succesvol zijn om veel (en grote) karpers te vangen.

  • TOPKWALITEIT KARPER-AAS
  • VOOR EN DOOR KARPER-VISSERS
  • GEMAAKT MET PASSIE EN ERVARING
  • TOT 15% VOLUMEKORTING
VOLUME KORTING!!

Kwaliteit wint altijd!

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het produceren van freezerbaits en het gericht vissen op karper. Met schat aan ervaring kunnen we wel stellen dat we heel goed weten welke combinatie van ingrediënten succesvol zijn om veel (en grote) karpers te vangen en welke niet. 

 

Ons doel was om een assortiment boilies (steamers in ons geval) samen te stellen waar de karpers keer op keer naar terug zullen keren. En dat doel is gelukt, waardoor wij jou als visser een uitstekende basis kunnen aanbieden voor een succesvolle vangst. Het is aan jou om ze te vangen, de rest hebben wij al voor je gedaan.

 

De weg naar succes begint bij een unieke samenstellingen per freezerbait. Iedere freezer heeft bij ons een eigen unieke recept welke inspeelt op de behoefte van de karper gedurende de seizoenen. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige en vooral verse ingrediënten. Al onze freezers hebben een juiste balans van natuurlijke mineralen, vitaminen, aminozuren, koolhydraten, vetten, eiwitten en ruwe celstof. Hieraan hebben we flavours, aroma's, attractors en/of eventueel kruiden toegevoegd om de instant werking verder te optimaliseren. 

 

Bij grotere afnamen zijn de volgende kortingen van toepassing:

5% bij 10KG

10% bij 25KG

12,5% bij 50KG

15% bij 100KG