Shelf Life - langer houdbare top boilies

Shelf Life - langer houdbare top boilies

De Shelf Life range is op basis van dezelfde samenstelling als onze freezerbaits, het énige verschil is dat Shelf Life range geconserveerd wordt op basis van een hoogwaardige food-grade conserveringsmiddel, dat geen invloed heeft op de smaak en geur.

  • TOPKWALITEIT KARPER-AAS
  • VOOR EN DOOR KARPER-VISSERS
  • GEMAAKT MET PASSIE EN ERVARING
  • TOT 15% VOLUMEKORTING
VOLUME KORTING!!

Na lang wikken en wegen in 2017 hebben we besloten om de gehele aaslijn nu ook in een Shelf Life variant aan te bieden. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardig, kwalitatief en vooral vers aas. Vandaar onze voorkeur voor freezerbaits, echter als aanvulling brengen we nu dus ook onze aaslijn uit in een Shelf Life versie, dus geen overmatig geconserveerde en oneindig houdbare ready made. Het doel is om de houdbaarheid te verlengen, zodat de vissers zonder vriezer nu ook kunnen vissen en vooral vangen met onze producten. 

De Shelf Life range is op basis van dezelfde samenstelling als onze freezerbaits, het énige verschil is dat Shelf Life range geconserveerd wordt op basis van een hoogwaardige food-grade conserveringsmiddel, dat geen invloed heeft op de smaak en geur van deze “tijdelijk houdbare” boilies. Bij het droog en koel bewaren van de boilies (geen vriezer nodig) kun je ze al snel een maand of 4 tot 6 bewaren.