• Lorem ipsum
30 Jan 2017
Promotie video Cold Krill
Lesen Sie mehr
30 Jan 2017
Grote karpers azen onderwater
Lesen Sie mehr

Ruim 40 jaar passie en ervaring!

Al sinds de jaren 80 maken wij ons eigen aas en dat heeft geleid tot de standaard die we nu bij Dutch Bait Company hanteren.

Fresh baits, more bites!

Dutch Bait Company heeft zijn eigen productieruimte en produceert ambachtelijk en kwalitatief eerlijk aas waar karpers keer op keer voor terug zullen keren. Dat biedt jou als visser een uitstekende basis om succesvol te zijn!

Wij hebben er bewust voor gekozen om rechtstreeks aan de consument te leveren, zodat we ons aas in de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden, tegen een eerlijke prijs. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat ons aas vers door de klant kan worden aangekocht. Wij draaien daarom iedere bestelling vers!

Praktisch alle voedingsmiddelen voor mens en dier die te lang in de schappen ‘liggen’, maken in negatieve zin een verandering door. Besef dat ieder bestandsdeel reageert op omstandigheden en temperatuur en eigenschappen daardoor veranderen. Jij koopt toch ook liever geen versproducten in de supermarkt die al dagen of zelfs weken liggen?

Jouw aas wordt dus vers gedraaid!

Vissers onder elkaar

Naast kwaliteit kun je bij ons rekenen op persoonlijk advies over aas, hoe dit in te zetten en alles wat met karpervissen te maken heeft. Wij zijn van Maandag t/m Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar en bij een mailbericht of whatsapp zullen we binnen 24 uur reageren.

 (+31) (0) 6 22 29 55 01 

 [email protected]

 

Lesen Sie mehr