• Lorem ipsum

Ruim 35 Jaar Passie en Ervaring!

Een boilie maken die vis vangt is niet zo moeilijk, maar eentje die structureel meer vis vangt en voor continuïteit zorgt in je vangsten is een ander verhaal. Al sinds de jaren '80 produceren wij karperaas volgens een bijzonder hoge kwaliteitsstandaard en wij doen hier geen concessies aan. Dat is een van de redenen waarom ons aas vers voor de klant wordt gedraaid.

Fresh Baits, More Bites!

Wij produceren onze eigen boilies en hebben er bewust voor gekozen om rechtstreeks aan onze klanten te leveren. Op deze manier kunnen we de beste kwaliteit boilie produceren, met de beste ingrediënten, tegen een prijs die simpelweg niet mogelijk zou zijn geweest als wij aan de detailhandel hadden geleverd. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat ons aas vers door de klant kan worden aangekocht. Houd er rekening mee dat we binnen 3 tot 7 werkdagen leveren, afhankelijk van de drukte.

Get in Touch

We zijn trots op klantenservice! Vanwege de toenemende drukte kunnen we echter niet langer telefoontjes en WhatsApp-berichten beantwoorden gedurende de dag. We proberen binnen 24 uur te reageren op alle vragen van klanten via e-mail en sociale media. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail. Je bent ook welkom in onze loods, kom gerust langs voor een praatje of om je bestelling op te halen.

Goede Vangst!

Herman Beekvelt

[email protected]

Joop Butselaar

Jacob Elshout

[email protected]

 

 

 

Lees meer