• Lorem ipsum
27 Mei 2021
Vergeet de kanten niet!
Lees meer
22 Apr 2021
Wat ons betreft 1 van de beste instant boilies op de markt!
Lees meer

Ruim 35 jaar passie en ervaring!

Al sinds de jaren 80 maken wij, Herman Beekvelt en Joop Butselaar, ons eigen aas. Wij zijn van mening dat het niet moeilijk is een boilie te maken die vangt, maar een boilie te maken die structureel beter vangt en je meer grote vissen op de mat brengt is een ander verhaal. Onze opgedane kennis en ervaringen hebben geleid tot de kwaliteit standaard die we nu bij Dutch Bait Company hanteren.

Fresh baits, more bites!

Dutch Bait Company heeft zijn eigen productieruimte en produceert ambachtelijk en kwalitatief eerlijk aas waar karpers keer op keer voor terug zullen keren. Dat biedt jou als visser een uitstekende basis om succesvol te zijn!

Wij hebben er bewust voor gekozen om rechtstreeks aan de consument te leveren, zodat we ons aas in de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden, tegen een eerlijke prijs. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat ons aas vers door de klant kan worden aangekocht. Wij draaien daarom iedere bestelling vers!

Vissers onder elkaar

Naast kwaliteit kun je bij ons rekenen op persoonlijk advies over aas, hoe dit in te zetten en alles wat met karpervissen te maken heeft. Wij zijn van Maandag t/m Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar en bij een mailbericht of whatsapp zullen we binnen 24 uur reageren.

 

Herman Beekvelt

 (+31) (0) 6 22 29 55 01 

[email protected]

Jacob Elshout

(+31) (0) 6 39 49 79 89

[email protected]

 

Lees meer