• Lorem ipsum

Beste visliefhebbers,

Het is tijd voor een welverdiende vakantie bij Dutch Bait Company! We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in onze hoogwaardige aasjes. Het is geweldig om te zien hoe onze community groeit en floreert.

Vakantieperiode: 20 - 30 augustus

Vanaf 20 tot 30 augustus zijn we er even tussenuit om bij te tanken en nieuwe inspiratie op te doen. Onze draaiplanning voor de aankomende week is echter al helemaal volgeboekt. We willen graag benadrukken dat we altijd streven naar vers aas van topkwaliteit, wat soms wat extra tijd en aandacht vergt.

Bestellingen na 12 augustus

Voor alle bestellingen die na 10 augustus zijn geplaatst, geldt dat ze pas na onze vakantie kunnen worden verwerkt en verzonden. We zijn ervan overtuigd dat het wachten de moeite waard zal zijn, want na 30 augustus zijn we weer volop operationeel en staan we klaar om jullie te voorzien van ons beste aas voor je visavonturen.

Dank voor jullie begrip

We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld tijdens deze periode. Jullie support betekent veel voor ons. Na onze korte pauze kijken we er enorm naar uit om weer met volle energie aan de slag te gaan en jullie te voorzien van het aas waar jullie op kunnen vertrouwen.

Tight lines en tot snel,

Het Dutch Bait Company team