• Lorem ipsum

 

Wij zijn, net als jij waarschijnlijk, helemaal leip van karpervissen. Een gezonde gekte die een waanzinnige gedrevenheid met zich meebrengt. Je wilt altijd méér en beter. En dat kan alleen met het beste aas.

 

Fresh baits, more bites

Om géén concessies te hoeven doen aan de kwaliteit produceren we ons aas vers en in eigen beheer. Daarbij hanteren we de regels van de voedingsleer: natuurlijke mineralen, vitaminen, koolhydraten, vetten, eiwitten en ruwe celstof. Hieraan worden flavours en eventueel kruiden toegevoegd. De belangrijkste toevoegingen zijn echter passie en ervaring, die we ruim voldoende in huis hebben met mannen als Joop Butselaar en Herman Beekvelt als baitsconsultants. Het levert de perfecte mix op voor vers aas dat leidt tot méér beet.

 

Uitgebreid getest in de praktijk

Vóórdat ons aas verkocht wordt, wordt het uitgebreid in de praktijk getest door ons eigen Dutch Bait team. Pas als zij het goed vinden, is het goed genoeg voor de shop. Met hun ervaringen (die je kunt volgen via onze facebook-pagina) kunnen we onze producten en ons assortiment steeds verder verbeteren. Ook úw ervaringen en wensen horen we graag: mail ze naar [email protected]. Heeft u specifieke wensen voor freezers? Dan kunt u bij ons uw zelf samengestelde mix laten draaien. Meer informatie daarover vindt u bij Draai & Vacumeer-service.

 

Vissers onder elkaar

Omdat wij werken vanuit onze liefde voor het karpervissen, doen we méér dan goede producten leveren voor een eerlijke prijs. We delen onze kennis en ervaring graag met andere vissers. Dus kun je bij ons rekenen op zeer persoonlijke service en goed advies over aas, voeren, viswateren, etc. Een eerste aas-advies vind je op de site onder baits advies. Voor een specifiek persoonlijk advies kun je bellen met (+31) (0) 6 22 29 55 01 (ma-zat 09.00-17.00 uur) of mailen met [email protected]. We helpen je graag, als vissers onder elkaar!