• Lorem ipsum

Ruim 35 jaar passie en ervaring!

 

Al sinds de jaren 80 maken wij ons eigen aas. Wij zijn van mening dat het niet moeilijk is een boilie te maken die vangt, maar een boilie te maken die structureel beter vangt en je meer grote vissen op de mat brengt is een ander verhaal. Onze opgedane kennis en ervaringen hebben geleid tot de kwaliteitsstandaard die we nu bij Dutch Bait Company hanteren. 

Fresh baits, more bites!

Wij produceren onze eigen boilies en hebben er bewust voor gekozen om rechtstreeks aan onze klanten te leveren. Op deze manier kunnen we de beste kwaliteit boilie produceren, met de beste ingrediënten, tegen een prijs die simpelweg niet mogelijk zou zijn geweest als wij aan de detailhandel hadden geleverd. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat ons aas vers door de klant kan worden aangekocht. Houd er rekening mee dat we binnen 3 tot 7 werkdagen leveren, afhankelijk van de drukte.

Get in touch

We zijn trots op klantenservice! Vanwege de toenemende drukte kunnen we echter niet langer telefoontjes en WhatsApp-berichten beantwoorden gedurende de dag. We proberen binnen 24 uur te reageren op alle vragen van klanten via e-mail en sociale media. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail. Je bent ook welkom in onze loods, kom gerust langs voor een praatje of om je bestelling op te halen.

Tight lines!

Herman Beekvelt

Joop Butselaar