• Lorem ipsum

Active Stick & Spod Mix

Active Stickmix is de geheime troef van de moderne karpervisser. Deze aromatische mix van vis-, zoete- en kruidige smaken is ontworpen om de zintuigen van de karper te prikkelen en geeft een extra dimensie aan je voerstek.

€6,95
Active Fish
€6,95
Active Sweet
€6,95
Active Spice
€6,95
Active Stick & Spod Mix

De Kracht van Active Stick & Spodmix: Onze Active Stickmix is speciaal samengesteld om de zintuigen van de karper te prikkelen. De visvariant is rijk aan vismeel en bevat hoogwaardige eiwitten, terwijl de Sweet-versie karper aantrekt met zijn zoete aroma en smaak. De Spice-variant voegt een vleugje kruiden toe om de nieuwsgierigheid van de karper te wekken. Alle drie de varianten zijn gemaakt om langzaam op te lossen en een verleidelijk spoor van geur en smaak in het water achter te laten.

Hoe te Gebruiken: Het gebruik van onze Active Stickmix is eenvoudig. Meng het met je favoriete boiliemix, grondvoer of pellets voor een extra smaakvolle en aromatische aantrekkingskracht. De langzame oplossing zorgt ervoor dat de geur en smaak geleidelijk vrijkomen, wat karper aantrekt en langer op je stek houdt.

Waarom Active Stick & Spod mix?

  • Verkrijgbaar in drie verleidelijke varianten: Fish, Sweet en Spice.
  • Ontworpen om de karper aan te trekken en vast te houden door alle kleine voedseldeeltjes.
  • Voegt een extra dimensie van geur en smaak toe aan je voerstek.
  • Ideaal voor gebruik in combinatie met boilies, partikels, of pellets.