• Lorem ipsum

Op dit moment krijgen we veel vragen of we nog open zijn en of er nog besteld kan worden. Wees gerust, we produceren en versturen nog steeds verse freezerbaits en shelf-lifes.

 

Zoals jullie weten, heeft de overheid het vrije leven beperkt en worden we gevraagd om onze verantwoording te nemen in deze crisis. Aangezien Dutch Bait Company een online bedrijf is, zijn wij van mening dat we vooralsnog door kunnen gaan met de productie.

 

Wel hebben we besloten de deuren te sluiten voor publiek. Bestellingen kunnen dus alleen online gedaan worden! Je bestelling zal, zodra de vers gedraaide boilies klaar zijn, verstuurd worden via DPD.

 

Joop en ik houden ons aan de sociale afstandsregel van 1,5 meter zoals geschetst door de overheid, plus we hebben extra maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat alle werkoppervlakken en de productieruimte nog vaker worden schoongemaakt. 

 

Karpervissers die willen gaan vissen, krijgen van Sportvisserij Nederland nogmaals het dringende verzoek om in hun eentje op pad te gaan. Vis alleen daar waar je weinig andere mensen tegenkomt en houd je te allen tijde aan de minimale afstand van 1,5 meter. Wij zijn bovenal van menig dat we voor elkaar moeten zorgen en onthouden dat het alleen maar vissen is. Blijf veilig en respecteer de regels, mocht je besluiten te gaan vissen!

 

Bedankt voor je begrip,

 

Joop en Herman