• Lorem ipsum



Pas als het team in de praktijk heeft getest dat iets goed is, is het goed genoeg voor de shop! Dat is nog geen garantie op vangst, maar wél een garantie op producten van top-kwaliteit. Hieronder zie je de leden van het team. Scroll over de foto's voor de namen.




Meet the team!

 

 

 

Ruime ervaring in de karpervisserij

Bij Dutch Bait Company werken wij met consultants die een ruime ervaring hebben in de karpervisserij, het doelgericht inzetten van onze freezers op de meest uiteenlopende watertypen in binnen- en buitenland en over het inzetten van onze freezers gedurende alle jaargetijden. Onze freezers moeten zich gedurende de verschillende jaargetijden staande weten te houden en het verschil weten te maken of je ze nu instant of voor voercampagnes gebruikt.

 

Continue feedback

De wisselwerking tussen Dutch Bait Company en het team zorgt voor een continue feedback over onze bestaande en eventuele nieuwe producten. Hierdoor houden we continu een kritische blik op ons huidig assortiment en een maximale ondersteuning op de ontwikkeling van nieuwe producten.

 

Wij staan voor kwaliteit!

Dutch Bait Company vindt het belangrijk dat de 100% natuurlijke freezers die op de markt worden gezet uitvoerig getest zijn in de praktijk. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanhoudend blijven testen van reeds bewezen producten en nieuwe producten in ontwikkeling een kwaliteit garandeert waar wij als Dutch Bait Team achter kunnen staan.

 

Het team op Facebook

Op de Facebookpagina van Dutch Bait Company posten de teamleden regelmatig hun 'Great Catches'. Neem eens een kijkje en vergeet niet om de pagina te liken!