Word Lid en Win 5 kg Boilies!

Wordt nu lid en maak elke maand kans op 5 kg boilies! Bovendien ontvang je als eerste onze beste deals, experttips en meer. Mis niets van Dutch Bait Company!

Fresh Nieuws
  • Lorem ipsum

Winterse Karperstrategieën: Instant Succes met Nautilus

20 Nov 2023
door Boudewijn

Hallo medevissers,

Als de winter zijn intrede doet in Amsterdam, bieden de iconische grachten meer visopties voor de doorgewinterde karpervisser. De meeste mensen kruipen dichter bij de kachel, maar juist de winter biedt een unieke kans voor het instant vissen zoals ik de stadsvisserij graag beoefen.

De Uitdaging van de Winter

In de winter vertraagt de stofwisseling van de karper, en hun activiteit neemt af. De visserij vereist een subtielere aanpak, waarbij de keuze van aas cruciaal is. Hier komt de Nautilus van Dutch Bait Company in beeld. Ontwikkeld met de kennis van onze experts, is de Nautilus ontworpen om karper in de koude maanden onmiddellijk te verleiden. En dat heb ik zelf veelal in de wintermaanden kunnen ondervinden! Het azen en vervolgens de vele aanbeten die ik van dichtbij heb kunnen volgen vertelden me al genoeg; wat gingen ze los op dit aas!

Waarom Nautilus?

De Nautilus boilie is een ware krachtpatser te noemen, gecreëerd met de expertise van Dutch Bait Company. Nautilus is ontwikkeld om de zintuigen van de karper direct te prikkelen met een geweldige mix van lokstoffen en eetlustopwekkers. Deze boilie is perfect samengesteld om binnen 12 uur volledig doordrenkt te zijn, zodat de cocktail van attractoren en eetlustopwekkers optimaal kan uitlekken en de karper kan verleiden. 

Met een unieke blend van Shelfish en Golden Orange flavours is dit vismeel receptuur geoptimaliseerd voor maximale instant werking. Het rijke concentraat van lokstoffen en eetlustopwekkers is als een sirene die de karper naar de Nautilus lokt. En als kers op de taart, de toevoeging van Dutch Bait's Aroma-Titan! Titan versterkt de aroma's en smaken van de royaal gebruikte top ingrediënten. Het resultaat is een zwaargewicht instant vismeel boilie die geschikt is om instant succes te behalen! 

Instant Vissen in de Winter

Instant vissen in de winter vereist geduld en precisie. Het gaat erom de juiste plekken te vinden waar karpers zich ophouden tijdens de koude maanden. Bruggen, diepe gaten en zonbeschenen plekken zijn vaak hotspots. Met de Nautilus boilies kun je deze locaties effectief bevissen, zonder de noodzaak van langdurig voorvoeren. Sterker, zit er vis, dan volgt de aanbeet al vaak binnen 30 minuten!

Persoonlijke Ervaringen

Afgelopen winter heb ik, gewapend met Nautilus boilies, de stille grachten, parken en verborgen wateren van Amsterdam met Nautilus verkend. De resultaten waren verbluffend. Zelfs op de meest gure dagen, wanneer het water deels met ijs bedekt was, wist Nautilus de sluimerende karpers te wekken.

Conclusie

De winter hoeft geen einde te betekenen voor je visserij. Met de juiste technieken en aaskeuze, zoals de Nautilus boilies, kan het een seizoen van onverwachte successen zijn. Dus pak je hengel, trotseer de kou, en maak je klaar voor een winter vol avontuur en onvergetelijke vangsten.

Tight lines en veel visplezier!

Boudewijn

Je kunt de Nautilus nu met 15% korting hier bestellen. De Nautilus is verkrijgbaar in verschillende diameters en zowel in een freezerbait als een shelf life variant. 

Reacties
Arie van Bladeren
21 Nov 2023
Prachtig artikel. Ook ik heb in de testfase met de Nautilus gevist en er goede resultaten mee behaald.
Jake Elderwood
21 Nov 2023
De Nautilus… misschien wel het meest Carpy ruikende bolletje ooit. Man wat een heerlijke geur.. maar goed ik ben dan misschien ook niet helemaal onpartijdig. Maar wat een fantastisch bolletje is dit!
Joop Kleton
21 Nov 2023
Super artikel zou bijna de kou gaan trotseren want je bent zeer overtuigend over de boilies die je inzet in die koude periode als overtuiging dan ook nog die prachtige fotos, jij bent mijn held topper.
Laat een reactie achter