Word Lid en Win 5 kg Boilies!

Wordt nu lid en maak elke maand kans op 5 kg boilies! Bovendien ontvang je als eerste onze beste deals, experttips en meer. Mis niets van Dutch Bait Company!

Fresh Nieuws
  • Lorem ipsum

Van Ambacht tot Actie: Ontdek Nautilus en Sweet Frenzy in onze Fresh Deals

17 Jan 2024
door Herman

Hallo vrienden van Dutch Bait Company,

Als ambachtelijke leverancier van topkwaliteit boilies met een bescheiden omvang, geloven we bij Dutch Bait Company dat het investeren in onze klanten de beste besteding van ons budget is. Dit is precies de reden waarom we dit jaar hebben besloten om niet deel te nemen aan Carp Den Bosch. In plaats daarvan geven we de besparingen direct door aan jullie, onze klanten, via onze ongekende kortingen in de Fresh Deals.

Tegelijkertijd grijpen we deze kans aan om het unieke verhaal achter twee van onze topproducten, Nautilus en Sweet Frenzy, te delen. Deze boilies zijn het toppunt van onze jarenlange ervaring en passie, en vormen een perfecte synergie van kwaliteit en effectiviteit. Met de huidige Fresh Deals nodigen we jullie uit om deze topboilies te ervaren en jullie visserij naar een hoger niveau te tillen.

De Perfecte Samensmelting van Ingrediënten en Toevoegingen

Bij het ontwikkelen van Nautilus en Frenzy hebben we gestreefd naar ultieme kwaliteit en attractiviteit. We hebben onze kennis van de ideale samenstelling van hoogwaardige ingrediënten gecombineerd met topkwaliteit toevoegingen van flavours, smaakversterkers en eetlustopwekkers. Het resultaat is aas dat niet alleen voldoet aan de voedingsbehoeften van de karper en naadloos past binnen de filosofie van Dutch Bait Company, maar ook de zintuigen extra prikkelt en aanzet tot azen en blijven azen.

Nautilus: De Instant Krachtpatser

Nautilus is ontworpen met één doel voor ogen: een ware krachtpatser creëren die de karper onmiddellijk prikkelt en aanzet tot azen. Deze vismeel boilie maakt gebruik van onze unieke blend van Shelfish en Golden Orange flavours, die versterkt worden door onze Aroma Titan, en biedt een explosieve mix van top ingrediënten, lokstoffen, eetlustopwekkers en smaakversterkers.Het rijke concentraat van deze toevoegingen werkt als een sirene die de karper onweerstaanbaar naar de Nautilus lokt.

Sweet Frenzy: De Instant Birdfood Sensatie

Sweet Frenzy is onze troef voor instant visserij met een birdfood boilie die de zintuigen van de karper prikkelt als een magneet. Deze boilie is een meesterwerk met natuurlijke mineralen, vitaminen, koolhydraten, vetten, eiwitten en ruwe celstof die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de karper. De gebruikte ingrediënten, aangevuld met getoast sesamzaad, Cream Master en Nectarine, versterkt met onze geheime Aroma Titan, zijn onweerstaanbaar gebleken voor de karper en zetten de karper aan tot een ware feeding frenzy (vreetbui), vandaar de gekozen naam. Wat betreft geur doet Sweet Frenzy denken aan een ambachtelijke bakkerij.

Ongekend fanatisme

Wat Nautilus en Sweet Frenzy echt bijzonder maakt, is het fanatisme waarmee de karper, na Nautilus en/of Sweet Frenzy gegeten te hebben, op zoek gaat naar meer... en meer en meer. De Sweet Frenzy en Nautilus zijn zo samengesteld dat ze binnen slechts 12 uur volledig doordrenkt zijn, waardoor de cocktail van attractoren en eetlustopwekkers optimaal uitlekt. Bij onze vele observaties leek het alsof er een knop werd omgezet en de vis in vreetmodus ging! Je kunt voor beide varianten indien gewenst ook Hardhookbaits kopen.

Raoul met een brute schub, instant gevangen op de Nautilus! 

Een Allround Oplossing

De veelzijdigheid van Nautilus en Sweet Frenzy is een extra troef. Of je nu een korte, instant snelle sessie plant of een meerdaagse visreis onderneemt, deze boilies zijn voor beide situaties een meerwaarde. Gebruik ze als een standalone aas om snel aanbeten te genereren, of voeg 10 tot 20% van deze boilies toe aan bijvoorbeeld Gluttony en Seadweller voor een langere sessie. Zo zorg je voor een snelle respons en garandeer je dat de karper gedurende je sessie blijft terugkomen naar je stek.

Conclusie

Nautilus en Frenzy zijn niet zomaar boilies; ze vertegenwoordigen het summum van Dutch Bait Company's toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met deze boilies in je arsenaal heb je een krachtig instrument om vol vertrouwen naar de waterkant te gaan.

Succesvol karpervissen draait om het begrijpen van de vis en het bieden van precies datgene wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Met deze boilies heb je een van de sleutels tot succes al in handen. Beide boilies kun je nu met dikke korting kopen tijdens de FRESH DEALS Je bestel ze hier!

Tight Lines en veel visplezier!

Herman

Dutch Bait Company

Reacties
Eugene George
18 Jan 2024
Mooie informatie
Laat een reactie achter