Word Lid en Win 5 kg Boilies!

Wordt nu lid en maak elke maand kans op 5 kg boilies! Bovendien ontvang je als eerste onze beste deals, experttips en meer. Mis niets van Dutch Bait Company!

Fresh Nieuws
  • Lorem ipsum

Wat ons betreft 1 van de beste instant boilies op de markt!

22 Apr 2021
door Jaap

De Hit & Run, noemen wij de "krenten in de pap", deze vismeel specerijen boilie is een echte instant knaller. Ben jij opzoek naar een boilie met instant attractie dan is dit de keuze voor jouw.

De Hit & Run een boilie is met een zeer hoge voedingswaarde en maar liefst voorzien is van 3 verschillende soorten vismelen, 6 soorten specerijen, trassi en nog veel meer. Mede door deze hoge voedingswaarde zullen de vissen snel verzadigd raken als je deze boilie alleen in grote hoeveelheden zou gaan voor voeren. Wij adviseren daarom ook om deze of instant in te zetten of om deze in combinatie te voeren met een andere boilie (bijvoorbeeld Gluttony XT, Red Flower of Green Machine) waarbij je 10% -15% gebruikt. De Hit & Run is inzetbaar op elk denkbare watertype. Oftewel een instant boilie met een hoge instant aantrekkingskracht!


De Hit & Run bestaat, buiten zijn eigen basismix, ook uit 3 verschillende soorten vismelen (LT Vismeel, Trouvit en Predigested Vismeel, Wateroplosbare Vismeel), 6 soorten specerijen, trassi, bogena, Robin Red (Haits), kelp, natuurlijke zoetstof en nog veel meer! Om het geheel volledig te maken wordt de Hit & Run voorzien van Squid Flavour welke niet overheerst.

Dus wil jij instant je slag slaan dan is de Hit&Run iets voor jou! De Hit7Run wordt geleverd in een freezer en Shelf Life variant. 

 

Reacties
John de Nijs
29 Sep 2021
goedendag inderdaad een goede Boilie binnenin niet droog en zit goed in de flavour wat ook belangrijk is na 12 uur in het water houd deze Boilie zijn geur vast bij andere boilies met testen hangt er toch een bodemgeur aan maar dat zal ook aan het type water liggen na 3 dagen voeren met scopex boilies de eerste karper gevangen en op een water waar het niet makkelijk is dus wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit John&Erika de Nijs-Hoogmoed (nog 1 tip van ons voer niet te weinig we voeren elke dag 50-60 boilies van een kaal bord kun je niet eten)
Laat een reactie achter