Word lid van de Dutch Bait Community!

Ontvang als eerste onze beste deals, expert tips en meer. Meld je nu aan en mis niets van Dutch Bait Company!

Fresh Nieuws
  • Lorem ipsum

Wesley Smits joins Dutch Bait Company!

6 Apr 2020
door Jaap Elshout

Wesley aan het woord:

 
Sinds vorig jaar ben ik aangesloten bij DBC en natuurlijk direct enthousiast en successen aan de waterkant geboekt! Ik had ook niets anders verwacht want het meeste aas op de markt vangt gewoon vis, zo simpel is het! Maar wat is nu de meerwaarde van DBC?
 
 

Nou, die zit vooral in de eerlijkheid van het aas. Het word vers gemaakt, geen shit die lang in de winkels ligt. Want alles wat lang ‘ligt’ maakt een verandering door in negatieve zin. Besef dat ieder bestandsdeel reageert op omstandigheden en daardoor eigenschappen veranderen. Jij koopt toch ook liever geen versproducten in de supermarkt die al dagen in de schappen liggen of zelfs weken liggen?  

Maar ook de flexibiliteit van deze firma waarin zij voor beginner en gevorderde een luistert oor bieden en van advies dienen. Daarnaast is het aas hard en elastisch waardoor het met vol vertrouwen 1 en zelfs 2 dagen aan je hair blijft zitten en gebruikt DBC een uniek samengestelde zoetstof en bestandsdelen die geen nare nasmaken geven. Dit alles zonder dat men een concessie heeft moeten doen aan de aantrekkingskracht van het aas.
 
Voor mij geen twijfel over aas. Focus kan daardoor geheel op het vissen zelf liggen. Wie wil dat nu niet?
Volg jij mij aankomend seizoen weer op Instagram?
 
Ik neem je wederom graag mee op reis ;-)
 
Good luck!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter